Lenovo rolt Android 7.0 Nougat update uit voor Lenovo K6

Voor de Lenovo K6 is Lenovo begonnen met het verspreiden van een nieuwe update. Voor het toestel dat vorig jaar verscheen is Android 7.0 Nougat beschikbaar. Deze update brengt verschillende verbeteringen.

Lenovo K6: Android 7.0 Nougat

Bezitters van de Lenovo K6 laten aan DroidApp weten dat het toestel voorzien wordt van een update naar Android 7.0 Nougat. De Lenovo K6 werd vorig jaar uitgebracht en is de opvolger van de Lenovo K5; de eerste smartphone die door de fabrikant in ons land werd uitgebracht onder de eigen naam.

Lenovo K6 Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat brengt diverse verbeteringen. Vanaf nu kun je gebruik maken van split-screen/multi-window waarbij je twee apps op een scherm kunt tonen. Ook zijn de notificaties verbeterd, heb je meer mogelijkheden bij de snelle instellingen en nog vele andere verbeteringen.

De Nougat-update voor de Lenovo K6 wordt OTA, dus via het toestel zelf uitgerold. Zodra de update beschikbaar is voor jouw smartphone krijg je hiervan een melding. We raden je aan, vanwege de grootte van de update, de nieuwe versie via WiFi te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel