Lenovo P2: update Android 7.0 Nougat uitgerold in Nederland

In Nederland is Lenovo begonnen met het updaten van haar Lenovo P2 toestel. De smartphone wordt uitgerust met Android 7.0 Nougat en brengt verschillende verbeteringen naar de betaalbare smartphone. De P2 verscheen op de markt met Android Marshmallow.

Lenovo P2: Android 7.0 Nougat

Gebruikers van de Lenovo P2 kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. In Europa, waaronder Nederland is het bedrijf begonnen met het beschikbaar stellen van de Android 7.0 Nougat update. Lezers laten aan DroidApp weten dat tevens ook de beveiligingsupdate van februari meegeleverd wordt met de Nougat-update.

Lenovo P2 Android 7.0 Nougat

De grootte van de update ligt op ongeveer 2 gigabyte. We raden je hierom aan om de update via een WiFi-verbinding binnen te halen. De update wordt OTA, dus via het toestel zelf, uitgerold en je krijgt een notificatie op je smartphone zodra de update te downloaden is. Eventueel kun je bij Instellingen > over de telefoon > systeemupdate handmatig controleren of de update al beschikbaar is.

Bij de Android 7.0 Nougat update voor de Lenovo P2 gaan geen gegevens verloren. De update naar Nougat brengt diverse verbeteringen. Zo kun je gebruik maken van Split Screen en twee apps tegelijkertijd open hebben. Ook is de weergave van notificaties duidelijk verbeterd, wordt er efficiënter met de batterij omgegaan en zijn diverse bugs opgelost.

Over de Lenovo P2

De Lenovo P2 is een uitgebreide smartphone met een 5,5 inch Full-HD display. Aan de voorkant vind je ook de vingerafdrukscanner en er is een enorme accu van maar liefst 5100 mAh. Lenovo heeft de P2 verder voorzien van een octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en een 13 megapixel camera. Alle details, prijzen en meer informatie vind je op de Lenovo P2 pagina die je bereikt via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel