Lenovo P2 te koop in Nederland: uitgebreid, 5100 mAh accu en meer

De Lenovo P2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het toestel heeft een metalen behuizing en een interessant prijskaartje. Ook is er de enorme accu, 13 megapixel camera en Android Marshmallow. In september schreven we al dat het toestel uitgebracht zal worden in Nederland, en dat is vandaag.

Lenovo P2 in Nederland

Lenovo heeft de Lenovo P2 uitgebracht in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Dat het toestel naar Nederland zou komen, schreven we eind september al. De metalen behuizing geeft het toestel een premium uitstraling. Daarbij is er een 5,5 inch Full-HD display en is er een home-button met geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Lenovo P2

High-end mogelijkheden

Qua specificaties doet het toestel denken aan een high-end model. Zo is er een Snapdragon 625 2.0 GHz octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. Lenovo heeft de P2 voorzien van een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Tevens is er 4G, ondersteuning voor dual-sim, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC en draait het toestel op Android 6.0 Marshmallow met de Lenovo UI.

Het meest bijzondere aan de Lenovo P2 is de enorme accucapaciteit die je tot je beschikking hebt. Er is namelijk een 5100 mAh accu en dit is enorm voor een smartphone. Ook is er ondersteuning voor snelladen. Het opladen gebeurt via de Micro-USB poort.

Lenovo P2 kopen

Hoewel de specificaties naar een high-end toestel neigen, is de prijs dat absoluut niet. De adviesprijs van de Lenovo P2 bedraagt 299 euro, maar hij is al goedkoper te vinden. Je kunt het toestel vanaf vandaag aanschaffen bij CoolblueBelsimpel, Mobiel en Bol.com. Alle prijzen, informatie en specificaties vind je via onderstaande button op de toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel