Lenovo showt nieuwe smartphone met grootste schermoppervlak ooit

De Vice President van Lenovo heeft een teaser de wereld in geslingerd. Op de foto zien we een nieuwe Lenovo smartphone; en wel een bijzondere. Het toestel heeft zeer dunne randen, geen notch, maar wel een groot schermoppervlak.

Lenovo smartphone met enorm schermoppervlak

Waar merken doorgaans strijden om de dunste schermranden en toch kiezen voor een notch, lijkt Lenovo het anders aan te willen pakken. Chang Cheng, Vice President van Lenovo heeft een teaser gedeeld van een nog onbekend Lenovo toestel.

Op de foto is te zien dat de smartphone over enorm dunne schermranden zal beschikken. Volgens de fabrikant zien we hier een toestel met het hoogste screen-to-body ratio ooit. Er zou zo’n 95 procent aan schermoppervlakte geboden worden. Eveneens valt op dat Lenovo niet kiest voor een notch.

Lenovo schermoppervlak

Het is daarmee interessant wat Lenovo doet met de speaker; wellicht onder het scherm. De vingerafdrukscanner zou aan de achterkant of onder het scherm kunnen zitten. Wanneer er gekozen wordt voor een front-camera zou deze mogelijk uitklapbaar zijn; echter ontbreken hier details nog over.

De aankondiging van het nieuwe toestel van Lenovo zou gepland zijn voor 14 juni.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel