Lenovo toont eerste buigbare smartphone in teaser

Lenovo heeft een teaser de wereld in geslingerd waarin we de eerste smartphone zien met een buigbaar scherm. Meerdere fabrikanten zijn bezig met opvouwbare en buigbare smartphones. Lenovo komt deze maand met meer informatie, zo laat het merk weten.

Lenovo met buigbaar toestel

Fabrikant Lenovo is bezig met een smartphone welke je kunt buigen. Het scherm buigt namelijk vrolijk mee. De video moet een teaser zijn en is gedeeld op het officiële Weibo-account van het merk. Het is niet perse definitief dat dit ook het daadwerkelijke model wordt van Lenovo. Het kan gaan om een prototype.

Lenovo laat in het bericht weten dat het in oktober met meer details over de buigbare smartphone zal komen. Het is niet helemaal duidelijk wanneer dit staat te gebeuren. Daarbij is ook onduidelijk wat de specificaties worden van het Lenovo-toestel. De video kun je hieronder bekijken.

Er zijn meer fabrikanten bezig met het realiseren van opvouwbare en buigbare smartphones. Het gaat in ieder geval om Samsung, LG en Huawei die dergelijke producten voorbereiden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel