Lenovo Z5 wordt op 5 juni aangekondigd: de verwachtingen zijn hoog

Lenovo zal op 5 juni haar revolutionaire smartphone presenteren; de Lenovo Z5. De smartphone werd door de fabrikant al uitgelicht in teasers en de verwachtingen zijn erg hoog; onder andere met een lange batterijduur en geen schermranden.

Lenovo Z5 op 5 juni

De aankondiging van de nieuwe Lenovo Z5 zal plaatsvinden op 5 juni. De fabrikant heeft de uitnodigingen voor de persconferentie van het nieuwe toestel de deur uit gedaan. Lenovo heeft in de afgelopen tijd meerdere berichten gedeeld over het nieuwe toestel.

De Lenovo Z5 zal vrijwel geen schermranden krijgen. Hierdoor is het interessant wat Lenovo voor plannen heeft met bijvoorbeeld de front-camera. De verwachting is dat de vingerafdrukscanner onder het scherm ligt, mogelijk net als de speaker, en de kans wordt mogelijk geacht dat de front-camera uit de bovenkant ‘kan klappen’, maar dit blijft nog onduidelijk.

Lenovo Z5 5 juni teaser

Volgens de uitnodiging heeft de Lenovo Z5 alles in huis voor een perfecte smartphone. Het toestel zou de ervaringen van de eerder uitgebrachte toestellen gebruiken voor het realiseren van de Z5. Laten we hopen dat dat niet voor hun updatebeleid geldt ;-).

De Z5 moet het meest ambitieuze toestel zijn van Lenovo ooit. De voorkant moet voor meer dan 95 procent uit scherm bestaan. Vorige week werd duidelijk dat het toestel een standby-tijd krijgt van 45 dagen. We zijn benieuwd en zullen je uiteraard op de hoogte houden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel