LG rolt beveiligingsupdate december 2018 uit voor LG G7 ThinQ

De bezitters van de LG G7 krijgen in Nederland een nieuwe update aangeboden. Het toestel krijgt de beveiligingsupdate van december 2018. Het gaat om een flinke update voor de LG G7 ThinQ.

LG G7: update van december

DroidApp-lezer Eric laat ons weten dat de LG G7 ThinQ, het high-end model van de Koreaanse fabrikant, bijgewerkt wordt met een nieuwe update. Helaas is het nog altijd niet de update naar Android 9 Pie. Het is de beveiligingsupdate van december 2018, welke begin december door Google uitgebracht werd.

LG G7 beveiligingsupdate december 2018

De update met versienummer V10q-DEC-19-2018 heeft een grootte van 585,51 MB, en dat is een flinke omvang voor een security-patch update. Hoewel er eigenlijk niks veranderd lijkt te zijn, zal LG achter de schermen ongetwijfeld het één en ander hebben verbeterd. De changelog van de update spreekt alleen over ‘Bruikbaarheid en functionaliteit telefoon is verder verbeterd’.

Wanneer de update beschikbaar is voor je LG G7 ThinQ, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je via het menu met instellingen ook handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel