LG G7 ThinQ ontvangt beveiligingsupdate september met verbeteringen

LG rolt in Nederland een nieuwe update uit voor haar nieuwste vlaggenschip. De LG G7 ThinQ wordt voorzien van de security-patch van september, samen met een reeks verbeteringen.

LG G7: update van september

Ben je in het bezit van een LG G7 ThinQ, dan is er goed nieuws te melden. De smartphone wordt vanaf nu bijgewerkt met beveiligingsupdate september 2018. Rowdy, Patrick en Eric laten aan DroidApp weten dat de update aangeboden wordt op de LG G7.

LG G7 beveiligingsupdate september 2018

De update brengt naast de patch van september nog een reeks verbeteringen. LG gaat in de changelog echter niet dieper in op wat er precies verandert en verbeterd is. Echter gaat het vermoedelijk om toch een reeks verbeteringen. Dit gezien de update een grootte heeft van 423MB. Mocht jij de update hebben en veranderingen opmerken, laat het ons dan zeker weten.

LG rolt de update vanaf nu uit voor de LG G7 ThinQ. Zodra de update beschikbaar is voor je smartphone, krijg je hiervan een melding op je toestel. Wil je alles uit je device halen, lees dan ons interessante overzicht met LG G7 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel