Alleen vandaag: de LG G8s ThinQ voor €349,95

We hebben vandaag weer een scherpe aanbieding gevonden. Alleen vandaag kun je de LG G8s ThinQ, voorzien van handpalmherkenning en een schitterend scherm, aanschaffen voor 350 euro. We zetten de details op een rij.

LG G8s ThinQ in de aanbieding

Mocht je op zoek zijn naar een uitgebreide smartphone voor een vriendelijke prijs, dan is de LG G8s ThinQ misschien het overwegen waard. Hij is nu voor een interessante prijs in de aanbieding, zo meldt DroidApp-lezer Han ons. In onze LG G8s review waren we al enthousiast over het nieuwste toestel van LG. Voor een nette prijs krijg je een mooi 6,2 inch OLED-beeldscherm, de Snapdragon 855 processor, 6GB RAM en 128GB (uitbreidbare) opslagruimte. Tevens heeft LG de LG G8s voorzien van een 3550 mAh accu.

LG G8s review

De triple-camera is misschien wel de meest uitgebreide van alle smartphones. Er zitten tal van mogelijkheden in waarmee je de mooiste foto’s kunt maken. Houd er rekening mee dat het updatebeleid niet altijd even goed is, maar dat je in ieder geval wel de update naar Android 10 zult krijgen. Je kunt het toestel tevens bedienen met handpalmherkenning zoals het aanpassen van het volume door met ‘een klauw’ boven het toestel te draaien.

Alleen vandaag kun je de LG G8s ThinQ aanschaffen voor 349,95 euro bij iBood. De adviesprijs van de smartphone ligt op 699 euro, al kun je hem al voor minder vinden dan de adviesprijs. De aanbieding geldt alleen vandaag en op is op. Voor de verzendkosten betaal je 5,95 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel