LG G8X met Dual Screen gepresenteerd: komt naar Benelux

LG heeft op de IFA in Berlijn weer een nieuwe innovatie aangekondigd. Het gaat om de LG G8X met het speciale Dual Screen. We vertellen je er meer over in dit artikel.

LG G8X met Dual Screen

Op de IFA in Berlijn heeft LG vandaag de nieuwe LG G8X onthuld. Naar eigen zeggen is het toestel zo ontworpen dat het op een geheel nieuwe manier een apparaat voor multitasking, te genieten van content en voor sociale interactie creëert. Het meest bijzondere namelijk is Dual Screen, hiermee voeg je een tweede scherm toe aan de LG G8X. Het is een soort foldable smartphone, maar dan toch nét niet.

Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress presenteerde LG al de LG V50, welke ook voorzien was van een dubbel scherm. Het Dual Screen moet nu verder verbeterd zijn. Zonder het tweede scherm te openen krijg je inzicht in je notificaties, het batterijniveau en andere nuttige informatie.

LG G8X

LG G8X

De LG G8X is een smartphone met een 6,4 inch OLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie. De vingerafdrukscanner is geïntegreerd in het scherm. In de kleine notch zit een 32 megapixel camera. Achterop zit een dual-camera met 12MP standaard sensor (f/1.8) en een 13MP groothoeklens (f/2.4).

Verder is er een Snapdragon 855 processor, stereo speakers, Android 9 Pie, FM-radio en een 4000 mAh accu. Niet alleen is het toestel stof- en waterdicht, maar voldoet het ook aan de militaire eisen waardoor je er vanuit mag gaan dat de LG G8X een echt stevig toestel is.

LG G8X dual screen

Dual Screen

Het Dual Screen levert het tweede beeldscherm ook met een grootte van 6,4 inch en ook met Full-HD+ resolutie. Er is ook nog een cover-display met een grootte van 2,1 inch, waar je dus bijvoorbeeld de notificaties terug kunt vinden. Het Dual Screen klap je dicht zodat er één geheel ontstaat. De hoes zit om de LG G8X heen.

Verkrijgbaarheid

In het vierde kwartaal van 2019 komt de LG G8X met Dual Screen uit in Nederland. Een prijs heeft LG nog niet gedeeld helaas, maar deze zal waarschijnlijk binnenkort bekend gemaakt worden. We zijn benieuwd of LG hiermee weet te scoren, wat verwacht jij ervan?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel