LG teast LG V60 en komt met LG G8X naar Benelux

LG heeft weer van zich laten horen. De smartphonefabrikant heeft nog maar net de LG G8s uitgebracht, maar nu duiken de berichten op over de LG G8X. Ook horen we meer over de LG V60 ThinQ.

LG G8X

We hebben dit weekend onze uitgebreide LG G8s review gepubliceerd; een erg interessante high-end smartphone welke inmiddels al voor 499 euro te koop is! Toch heeft LG nog meer plannen dit jaar met de smartphonereeks. In een persuitnodiging aan DroidApp laat de fabrikant weten dat het tijdens de IFA de nieuwe LG G8X gaat presenteren.

Helaas is uit de uitnodiging niet op te maken wat de G8X gaat bieden. Hebben we hier te maken met een verbeterde versie met nog krachtigere specificaties, of is de X juist een model wat goedkoper op de markt gebracht wordt? Als we kijken naar de naamgeving met de X bij andere fabrikanten, zoals bij Huawei, is het mogelijk dat de LG G8X een nog uitgebreider toestel wordt.

LG G8s always on display

LG V60

In een teaser is te zien dat LG tijdens de IFA, waarvan de aankondiging op vrijdag 6 september is, met een ander nieuwe toestel komt. Vermoedelijk is dit de LG V60 ThinQ, omdat de V50, die tijdens het MWC werd getoond, over een vergelijkbaar ontwerp beschikte.

LG laat in de teaser een smartphone zien met een uitklapbaar scherm. Dit is wat anders dan een vouwbaar toestel, omdat de randen niet lijken door te lopen. Maar wie weet wat LG in petto heeft.

We kunnen dus op 6 september meerdere nieuwe producten van LG verwachten. De huidige V50 kwam en komt niet naar Nederland; de LG G8 idem niet, maar de G8s dus wel; en dat is een erg interessant toestel! We zijn benieuwd waar LG verder dit jaar mee komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel