LG G8x ThinQ renders opgedoken: toestel met druppel-notch

Sinds kort vinden we de LG G8s ThinQ in Nederland, maar LG is druk doende met uitbreiding voor de G8-familie. Een doorgaans goed geïnformeerde bron deelt nu renders van de LG G8x ThinQ.

Renders LG G8x

De LG G8 zullen we in ons land niet gaan zien, de LG G8s ThinQ, met scherpe prijs is echter wel verkrijgbaar in ons land. Met de IFA in het vooruitzicht volgende maand, kunnen we nog een ander G8-toestel verwachten van de Koreaanse fabrikant. DroidApp ontving vorige week nieuws over het toestel, en nu is leaker OnLeaks met het toestel aan de slag gegaan.

LG G8x render

Als de renders van hem kloppen, dan zal de smartphone voorzien worden van een 6,2 inch OLED-beeldscherm met een druppel-notch. Dit is anders dan de brede notch die we van de G8s kennen. Hier zaten wel vele verschillende sensoren in, zoals voor de handpalmherkenning. Die zal de G8x dus niet krijgen, zo lijkt het. We zien de afwezigheid van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde; hierdoor is het vermoeden dat deze in het scherm geïntegreerd zal zijn; iets wat we nog niet eerder bij LG zagen.

LG G8x

Achterop krijgt de LG G8x een dual-camera met mogelijk nog een extra sensor. Er is 6/8GB RAM en 128GB aan opslagruimte. Ook zal er wederom een fysieke Google Assistent-knop te vinden zijn. LG lijkt verder nog steeds vast te houden aan de 3,5 millimeter aansluiting voor een headset. Er wordt ook gesproken over een Snapdragon 855 processor. De LG G8x zou de afmetingen 159,3 x 75,8 x 8,5 millimeter krijgen. Tijdens de IFA zullen we alles te weten komen over de telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel