Komt LG met een nieuwe smartphone met tweede scherm in hoesje?

Er gaat een nieuw gerucht rond over een nieuwe smartphone van LG. Het bedrijf komt mogelijk met een smartphone, waarbij in het hoesje een tweede scherm zit.

LG met tweede scherm in hoesje

Geen opvouwbare smartphone, maar toch een tweede scherm. LG zou volgens geruchten werken aan een nieuwe smartphone waarbij in een hoesje het tweede scherm wordt geplaatst. De informatie is afkomstig van het doorgaans goed geïnformeerde Cnet, die de informatie van een anonieme bron heeft.

Op het Mobile World Congress zou LG meerdere nieuwe smartphones presenteren. Eén daarvan zou deze smartphone zijn, waarvan de naam onbekend is. Eerder lekte de LG line-up al uit op een afbeelding. De werking van dit type smartphone is onbekend. Immers, een tweede scherm zal ook stroom nodig hebben. Wellicht dat LG hier een oplossing voor bedacht heeft in de vorm van een draadloze verbinding en aparte accu.

Daarnaast is nog niet bekend wat de functie van het tweede scherm wordt. Het zou kunnen dat de mogelijkheden van het hoofdscherm uitgebreid worden, of dat LG andere plannen heeft. Van de zomer moet de opvouwbare smartphone van LG uitkomen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel