Gehele line-up van LG-smartphones voor 2019 ligt op straat

LG komt dit jaar met verschillende nieuwe smartphones. Leaker Evan Blass heeft een foto gedeeld waarop de line-up van de LG-toestellen voor 2019 te zien zijn. Welke telefoons kunnen we verwachten?

Line-up van LG voor 2019

In 2019 kunnen we weer een hoop interessante toestellen verwachten. Niet alles draait dit jaar om de opvouwbare- en 5G-toestellen, want ook de ‘normale smartphone’ krijgt nog aandacht. Van de Koreaanse fabrikant LG is nu een afbeelding gedeeld waarop meerdere toestellen van LG te zien zijn. Het gaat om toestellen die nog niet aangekondigd zijn. De foto is afkomstig van Evan Blass, een leaker die doorgaans goed op de hoogte is.

LG line-up 2019

Op de afbeelding zien we zes verschillende toestellen. Een naam voor de smartphones ontbreekt, maar de kans is aanwezig dat de LG G8 hier tussen zit. Het bovenste toestel is er één met dunne schermranden en een notch in het midden. Daaronder zien we twee toestellen waarvan de antennebanden aan de zijkant zijn verwerkt. De kans bestaat ook dat we de LG LG Q9 en de LG V50 ThinQ zien. Naast specificaties ontbreekt ook verdere informatie over de LG smartphones. Het is niet bekend of de getoonde toestellen allemaal in ons land uitgebracht worden. De tekst op de afbeelding is Frans, dus het lijkt wel om de Europese markt te gaan.

We verwachten de LG G8, de nieuwe high-end smartphone in ieder geval rond het Mobile World Congress. Dit zal eind februari plaatsvinden in Barcelona.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel