LG Q Stylus aangekondigd: een alternatief voor de Galaxy Note 8

LG heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in de Q-serie. Het gaat om de LG Q Stylus, een alternatief voor toestellen als de Samsung Galaxy Note 8. We verwachten echter wel een goedkopere prijs voor de LG.

LG Q Stylus

LG heeft in het verleden al meerdere malen een Stylus-toestel uitgebracht. Echt populair waren ze niet in ons land. Dit was dan ook de reden dat de Stylus 3 niet in ons land werd uitgebracht.

De LG Q Stylus is de nieuwste smartphone van de Koreaanse fabrikant die geleverd wordt met een pennetje. Het toestel wordt geleverd met een 6,1 inch Full-HD+ beeldscherm met een 1.5 GHz octa-core processor, 3GB RAM, 32GB opslagruimte en een 3300 mAh accu. De smartphone krijgt een 16 megapixel camera mee, samen met een 8 megapixel front-camera.

LG Q Stylus

Het forse toestel zal daarbij ook uitgerust worden met een IP68-certificering en DTS:X 3D Surround audio en een vingerafdrukscanner. De telefoon draait vanuit de doos op Android 8.1 Oreo en komt leverbaar in de kleuren Aurora Black en Moroccan Blue. De LG Q Stylus komt vooralsnog alleen uit in Noord-Amerika en Azië. In het derde kwartaal komt het toestel naar meer regio’s. Of wij daarbij zitten is niet bekend, maar de kans lijkt ons niet heel groot.

Ook een prijs is nog niet bekend gemaakt. De telefoon zal naar onze verwachting wel goedkoper worden dan de Samsung Galaxy Note 8. Dit omdat de Q Stylus zich meer op het mid-end segment richt en de Note 8 op het high-end segment.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel