LG V20: renders tonen modulair ontwerp van strak toestel

De opvolger van de LG V10, de LG V20, zal in september gepresenteerd worden. Hoewel we nog een maand zullen moeten wachten op de aankondiging, zijn nu de eerste beelden van de smartphone naar buiten gebracht. Het gaat om renders waarmee we een voorproefje krijgen van hoe de LG V20 er uit zal komen te zien, en dat belooft veel goeds.

LG V20 render

Een conceptrender van een nieuwe LG smartphone is naar buiten gebracht. We zien hier de opvolger van de LG V10, de eerste smartphone van de Koreaanse fabrikant met twee displays aan de voorzijde. De opvolger zal 6 september gepresenteerd worden en de naam LG V20 meekrijgen. Tevens zal de LG V20 de eerste smartphone die is voorzien van Android 7.0 Nougat, de nieuwste versie van Android.

Modules

De renders zijn gemaakt na een exclusief lek tussen Android Authority en Onleaks. Naar verwachting zal ook de LG V20, net als de LG G5 beschikken over een moduleslot waarmee je middels modules de functionaliteit kunt uitbreiden. Verder zien we de vingerafdrukscanner en home-button aan de achterkant, een dual-camera en een metalen behuizing.

Afmetingen

Naar verwachting wordt de smartphone slechts 7,7 millimeter dik en zal het toestel 159,5 mm lang en 78,1 mm breed zijn. Hiermee is hij qua lengte vergelijkbaar met de LG V10, maar is hij wel smaller. Het tweede beeldscherm zien we ook op de LG V20 terug en hier kan content zoals notificaties, snelkoppelingen en nuttige informatie weergegeven worden.

Zodra er meer informatie bekend is over de LG V20, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel