LG bevestigt: LG V20 komt met Android 7.0 Nougat in september

Binnenkort zal LG een nieuwe high-end smartphone aankondigen. Het gaat om de LG V20, de opvolger van de LG V10. LG heeft nu alvast wat details naar buiten gebracht over het toestel. Zo zal volgende maand de telefoon al in de winkels liggen en draait de LG V20 op het nieuwe Android 7.0 Nougat.

LG V20

De opvolger van de LG V10 staat in de startblokken en zal de naam LG V20 meekrijgen. Al eerder verscheen er wat informatie over het toestel en nu bevestigt LG deze geruchten met een bericht op haar eigen Koreaanse website. LG laat weten dat de LG V20 zal beschikken over een dual-frontcamera voor selfies en dat er voor audio ondersteuning is voor 32-bit DAC. Ook zal de LG V20 voorzien zijn van een tweede display en de beste geluidskwaliteit bieden, zo laat LG weten.

LG V10 camera
LG V10

Het meest opmerkelijke detail is toch wel dat de LG V20 zal draaien op Android 7.0 Nougat. Het is nog niet officieel bekend wanneer Google de publieke versie van Nougat uitbrengt, hoewel hier van het weekend verandering in werd gebracht. Volgens doorgaans betrouwbare bronnen brengt Google Android 7.0 Nougat uit op 5 augustus, samen met de uitrol van de beveiligingsupdate voor augustus.

Zodra er meer informatie bekend is over de LG V20, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel