LG V20: ‘LG komt tijdens IFA met opvolger LG V10’

LG zal tijdens de jaarlijkse elektronicabeurs in Berlijn, de IFA, een nieuwe smartphone aankondigen. Na de LG V10 met twee schermen gaan we hier naar verwachting de LG V11 of LG V20 zien. Ook de opvolger van de V10 zal uitgerust zijn van twee schermen.

LG V10 opvolger (LG V20?)

Een opvolger van de LG V10 kunnen we volgens de laatste berichten in september verwachten. In die maand wordt de IFA gehouden en presenteren verschillende fabrikanten hun nieuwste producten. Ook LG zal hier van de partij zijn en dus de opvolger van de LG V10 lanceren. Welke naam het toestel krijgt is niet bekend, maar de namen LG V11 en LG V20 zijn in de wandelgangen gehoord. De kans op LG V20 zou het grootst zijn.

Meer details over het nieuwe LG toestel zijn niet bekend bij de bron. Wel is de verwachting dat LG ook bij dit toestel weer een tweede beeldscherm zal plaatsen. Deze heeft als voordeel dat niet het hele scherm geactiveerd hoeft te worden voor bijvoorbeeld notificaties, de datum en de tijd. Dit resulteert weer in een minder hoog energieverbruik.

LG V10

Naast de LG V10 werd ook een ander toestel van LG voorzien van een tweede display; de LG X Screen. De LG V10 viel ook op door het vrij grote hoofddisplay, die had een grootte van 5,7 inch. Daarnaast was er de uitgebreide videocamera die zich ook handmatig liet instellen.

Vorig jaar oktober werd de LG V10 aangekondigd. In Nederland kregen we het toestel echter pas eind december in de winkels te zien. LG zou volgens de bron de aankondiging van de LG V20 naar voren hebben gehaald, om zo een interessant alternatief aan te kunnen bieden voor de Samsung Galaxy Note7, die volgende maand wordt aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel