LG V10: update naar Android 6.0 Marshmallow uitgebracht

LG is begonnen met het updaten van haar LG V10. De smartphone met een opvallend design en de indrukwekkende (video-)camera krijgt vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow. Eerder werd de update al beschikbaar gesteld voor de LG G4 en de G3.

LG V10

De LG V10 krijgt vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow uitgerold. Marshmallow is de meest recente Android-versie van Google en werd eerder al uitgebracht voor de LG G4 en de LG G3. Met de update naar Marshmallow zijn er verschillende functies toegevoegd. Zo is het mogelijk om de app-machtigingen te beheren en wordt er beter met het energieverbruik omgegaan dankzij Doze.

LG V10

DroidApp heeft berichten binnen gekregen dat de update zowel via LG Bridge (via de computer) als via het toestel zelf (OTA) beschikbaar is om te downloaden. We raden je aan, door de grootte van de update, om de update pas te downloaden als je LG V10 verbonden is met WiFi. De update naar 6.0 Marshmallow is circa 1,7 GB groot en heeft versienummer V20a. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen dat de update beschikbaar is, controleer dan via instellingen > over het toestel > software-update handmatig of de update klaarstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel