LG stuurt uitnodigingen voor LG V30 aankondiging op 31 augustus 2017

Voorafgaand aan de IFA in Berlijn zal LG in de Duitse hoofdstad een nieuwe smartphone aankondigen. Het gaat zeer waarschijnlijk om de LG V30 aankondiging, die zal plaatsvinden op 31 augustus 2017.

LG V30

We kunnen een nieuw toestel van LG verwachten. Nadat het dit jaar al met de high-end LG G6 kwam en deze week de LG Q6 lanceerde, komt volgende maand de LG V30. De LG V30 zal aangekondigd worden in Berlijn, waardoor de kans vrij groot is dat de V30 ook uitgebracht zal worden in Europa. De LG V20 werd helaas niet in ons land en andere Europese landen uitgebracht.

LG V30 aankondiging 31 augustus

De V-serie stond bekend om het tweede display, maar als we afgaan op de tot nu toe bekende berichten zal de LG V30 niet over een secundair beeldscherm beschikken. Wel zal er gebruik gemaakt worden van een vrijwel randloos display, een dual-camera en mogelijk een 6,0 inch display. Er verscheen van de week al een interessante LG V30 render-video waarin we het mogelijke ontwerp van de smartphone kregen te zien.

Om 09:00 uur zal op 31 augustus het doek van de LG V30 gehaald worden. Uiteraard zal DroidApp verslag doen van de berichtgeving rond de IFA.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel