Renders tonen design van nieuwe, stijlvolle LG V30

De bekende ‘leaker’ OnLeaks heeft op basis van de (bij hem bekende) informatie omtrent de LG V30 een interessante video-render gemaakt. Het toestel krijgt een vergelijkbaar design als de LG G6. Dankzij de video krijgen we goed te zien wat we van de LG V30 kunnen verwachten.

LG V30 video-render

Het derde toestel uit de V-serie van LG zit in de pijplijn, opvolger van de LG V10 en V20. Waar de LG V-serie eerder direct opviel door het tweede display is het nog maar de vraag of deze ook bij de V30 beschikbaar zal zijn. Eerder deelde Evleaks wel een interessant concept van het toestel met slider-design. De LG V30 wordt naar verwachting eind augustus of begin september aangekondigd rondom de IFA in Berlijn.

OnLeaks heeft met de tot nu toe beschikbare informatie een CAD-render gemaakt van het toestel. Hiermee krijgen we een indruk van wat we ongeveer kunnen verwachten van de LG V30. De smartphone zal een 6,0 inch scherm krijgen met 18:9 beeldverhouding, waarbij er nauwelijks schermranden zijn te zien, net als bij de LG G6. Tevens zou het de afmetingen 151,4 x 75,2 x 7,4 millimeter hebben, een 3,5 mm aansluiting, vingerafdrukscanner aan de achterzijde en dual-camera.

Zodra er meer bekend is over de LG V30 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Wat vind jij van de LG V30 in deze render?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel