‘LG V30 met OLED-display wordt tijdens IFA 2017 aangekondigd’

De opvolger van de interessante LG V20; de LG V30, kunnen we mogelijk tijdens de IFA verwachten. Het toestel wordt dus in Europa gelanceerd, wat zou kunnen betekenen dat het toestel uit de V-serie ook in Europa verkocht zal gaan worden.

LG V30 tijdens de IFA?

Het volgende Android-vlaggenschip van LG wordt mogelijk tijdens de IFA in Berlijn gepresenteerd. Het gaat om de LG V30 die de vorig jaar aangekondigde LG V20 op moet volgen. Jammer genoeg heeft LG de V20 nooit in ons land uitgebracht, maar met een release in Duitsland van de V30 is de kans op een release in Europa ineens een stuk groter geworden.

LG V30 concept

De LG V30 zou als eerste LG-telefoon voorzien zijn van een OLED-scherm. Daarbij wordt een dual-camera verwacht, een 3300 mAh accu en een tweede display, zoals we die kennen van de toestellen uit de V-serie. Vermoedelijk krijgt het toestel een aantal overeenkomsten met de LG G6 (review); denk aan dunne randen, een IP68-certificering en wordt een Snapdragon 835 processor verwacht.

Mogelijk komt het toestel met 32GB, 64GB en 128GB beschikbaar. Het toestel moet de strijd aan gaan met de Galaxy Note 8 die ook dit jaar aangekondigd zal worden. De aankondiging van de LG V30 wordt mogelijk 31 augustus gepresenteerd, aan de vooravond van de IFA. Bovenstaande foto toont overigens een concept van de LG V30, niet het definitieve ontwerp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel