Nieuw lek over LG V40 vertelt meer over camera en laat voorkant zien

We komen steeds meer te weten over de nieuwe LG V40. De fabrikant zal het toestel op 3 oktober aankondigen. Nu krijgen we meer details over de werking van de camera en zien we de voorzijde van de LG V40 ThinQ.

LG V40 ThinQ opnieuw in beeld

Opnieuw krijgen we beeld bij de LG V40 ThinQ. Het toestel zal op 3 oktober aangekondigd worden, dus lang hoeven we niet meer te wachten op de smartphone. De fabrikant zal de LG V40 voorzien van drie camera’s aan de achterkant. Het nieuwe lek geeft meer informatie over de werking van de camera’s.

LG V40 triple-camera

De eerste lens op het toestel is voor het vastleggen van de standaard plaatjes. De tweede lens zorgt ervoor dat je beelden kunt schieten onder een grote hoek. Deze groothoeklens kennen we van andere LG-toestellen. De derde lens is de sensor voor een telefoto. Hiermee kun je je onderwerp dichterbij halen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

LG V40 selfie camera

Aan de voorzijde krijgt de LG V40 ThinQ een dual-camera. De ene sensor kan gebruikt worden voor het maken van een gewone selfie, de tweede kan van pas komen voor het maken van een groeps-selfie. Volgens bronnen krijgt de camera’s sensoren van 16MP + 12MP + 8MP. Duidelijk wordt ook dat de telefoon een notch krijgt en dunne schermranden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel