LG V40 ThinQ en Honor 9 Lite ontvangen Android 9 Pie update in Nederland

In Nederland is LG begonnen met het updaten van haar meest recente vlaggenschip welke in ons land verkrijgbaar is. De LG V40 ThinQ krijgt vanaf nu de update naar Android 9 Pie. Ook voor de Honor 9 Lite staat een update klaar.

Pie voor LG V40

Gebruikers van de LG V40 ThinQ moesten er (lang) op wachten, maar eindelijk is de update naar Android 9 Pie onderweg. Verschillende bezitters van het high-end toestel melden aan ons dat zij de update aangeboden hebben gekregen. De smartphone verscheen in februari op de Nederlandse markt, en draaide daarbij op Android 8.1 Oreo.

LG V40 Android 9 Pie

De LG V40 ThinQ is de tweede smartphone van LG waarvoor Android 9 Pie beschikbaar komt. Het gaat bij de Koreaanse fabrikant niet heel vlotjes allemaal, maar hij is er dus nu. Samen met de Pie-update wordt ook een nieuwe versie meegeleverd van de LG UX skin, welke over de Android-interface ligt. Met de komst van Android Pie krijg je als gebruiker verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Er wordt een betere accuduur beloofd, samen met verbeteringen voor multitasking en nog meer.

De update voor de LG V40 heeft een grootte van circa 1,5 GB en wordt via het toestel aangeboden. Het kan even duren voordat iedere gebruiker de update ontvangt, maar hij is dus onderweg!

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite

Een wat minder bekend model van Honor, is de Honor 9 Lite. Deze smartphone kent inmiddels al twee opvolgers, maar de software-updates blijven komen. Voor het toestel is de update naar Android 9 Pie vrijgegeven, ook deze update wordt gefaseerd uitgerold. hierdoor kan het moment van ontvangen van de update per persoon verschillen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel