Limbi app: bewust worden van de dingen die jij belangrijk vindt

Limbi is een applicatie waarmee je jezelf een score kunt geven over de gebeurtenissen in je leven. De score wordt vastgesteld aan de hand van verschillende factoren. De Limbi app laat je bewust worden van de dingen die jij belangrijk vindt en laat weten hoe het echt met je gaat.

Limbi app

De app Limbi maakt je bewust van hoe je in het leven staat. Dat klinkt misschien negatief, maar dat hoeft helemaal niet. Op basis van je eigen gekozen kernwaarden kan je jezelf een score geven. De applicatie Limbi helpt je hierbij. Een waarde kan bijvoorbeeld humor, succes, eerlijkheid of gezelligheid zijn. Bij het aanmelden ga je van 15 waarden naar 3 waarden waarop je gescoord wordt.

Wanneer de score is berekend zie je dat in het overzicht ‘Jouw Limbi’. Hier zie je de huidige maar ook eerdere resultaten. Je kunt per onderdeel een notitie toevoegen. Bij de to-do is het mogelijk om bepaalde doelen te stellen voor jezelf. Je kunt met een eigen gekozen groep mensen je score delen; hiervoor heb je een Limbi-account nodig.

Met de Limbi app kan je zien wat telt, inspiratie vinden en motivatie creëren. Door de scores wordt je bewust van je eigen waarden en kan je persoonlijke ontwikkeling bijhouden. Ook kom je te weten wat jou echt blij maakt. Je kunt zo vaak als je zelf wilt ‘scoren’. Ben je vergeten je moeder te bellen? Dan kan je bijvoorbeeld op de waarde ‘liefhebben’ je punt hierop aanpassen.

Downloaden

De Limbi app is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store. Apple iOS bezitters kunnen de app gratis downloaden uit de App Store.

Limbi
Limbi
Ontwikkelaar: Limbi
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel