Couple Tracker: een opmerkelijke stalker-app voor stelletjes

De app Couple Tracker is een opmerkelijke applicatie voor verliefde personen. Couple Tracker is dé applicatie als je elkaar in de gaten wilt houden. Deze toch wel licht bizarre applicatie gaat echter verder dan je op het eerste gezicht zou denken.

Couple Tracker

Couple Tracker is een applicatie die beide partners inzicht geeft in hun dagelijkse leven. Je kunt niet alleen je eigen partner in de gaten houden met de app, maar de partner kan ook jou in de gaten houden. De app omschrijft zichzelf als de beste preventie-app voor affaires en bedrog.

Couple Tracker

Om Couple Tracker te kunnen gebruiken moeten beide personen de app installeren. Alleen op die manier kan van beide de informatie voor elkaar inzichtelijk gemaakt worden. De informatie bestaat uit verschillende dingen. Je kan van elkaar de eerste dertig tekens van elk verzonden en ontvangen SMS-bericht inzien. Ook kan voor beide de belgeschiedenis ingezien worden inclusief de naam en wordt elke dertig minuten de locatie opgeslagen die voor twee weken opgeslagen blijft.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook bijgehouden wie op Facebook het meeste liked van je partner en wie het meeste commentaar geeft op hetgeen wat je geliefde plaatst op Facebook. Volgens de ontwikkelaar van Couple Tracker is de app sneller dan dat je zelf de belhistorie en sms-geschiedenis wist.

Couple Tracker

In de betaalde versie van Couple Tracker kan je de eerste 50 tekens zien van SMS- en FB-berichten. Daarnaast is er in de gratis versie van Couple Tracker een limiet van 6 telefoongesprekken, 10 locaties, 15 Facebook-berichten en 3 SMS-berichten per dag. Het enige wat gebruikers momenteel nog missen in de app is WhatsApp-ondersteuning.

Couple Tracker

Hoewel Couple Tracker een extreme keus lijkt in een relatie, zal het wellicht mensen wel helpen. De applicatie kan gratis uit de Play Store gedownload worden via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel