Livestream: volg hier de aankondiging van de HTC One A9

HTC zal aan het begin van de avond, om 18:00 uur om precies te zijn, haar nieuwe smartphone aankondigen. Het zal hier gaan om de HTC One A9, die een serieus alternatief moet worden voor de Apple iPhone. HTC zal dit evenement live uitzenden.

HTC One A9 livestream

HTC zal vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd, de HTC One A9 aankondigen. De HTC One A9 zal beschikbaar komen naast de eerder uitgebrachte HTC One M9, en dook vorige week op bij de Franse provider Orange. Deze uit metaal vervaardigde smartphone moet de strijd aan gaan met de Apple iPhone, zo liet de CEO van HTC eerder los. Met de interessante HTC One A9 wil de Taiwanese fabrikant de verkoopcijfers weer omhoog zien gaan.

Volgens de laatste berichten zal de HTC One A9 voorzien zijn van een 5,0-inch display, een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, een 13 megapixel camera en Android 6.0 Marshmallow. Via onderstaande video kan je de livestream van de HTC One A9 aankondiging direct volgen. Natuurlijk zal DroidApp ook uitgebreid verslag doen van de nieuwste smartphone van HTC.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel