Lockdown Pro: premium-functies voor ideale beveiligings-app nu gratis met promotiecode

Lockdown Pro is een erg handige beveiligings-app voor Android. Je kunt met de toepassing applicaties vergrendelen met een wachtwoord. Lockdown Pro is weliswaar gratis, voor de premium-functies moet je normaal betalen. Tijdelijk kan je nu deze gratis ontgrendelen met een promotiecode.

Lockdown Pro

Op DroidApp behandelde we eerder al Lockdown Pro, een handige applicatie om applicaties te beveiligen. Via verschillende handige opties kan je zelf kiezen welke app je wilt vergrendelen met een wachtwoord, patroon of vingerafdruk. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een ‘slim wachtwoord’. Waardoor bijvoorbeeld de huidige tijd ingesteld kan worden als wachtwoord (13:12 uur wordt dan pincode 1312).

Lockdown pro

Beveiliging

Je kunt ook ‘waarnemer’ inschakelen, een functie die foto’s maakt van degenen die bijvoorbeeld drie keer een pincode verkeerd heeft ingevoerd. Deze worden vervolgens per mail naar je toegestuurd. De premium-versie haalt de reclame weg uit Lockdown Pro, laat je een backup maken, geeft je toegang tot alle thema’s en geeft je meer instellingen rondom de timeout en het laten draaien van het beeldscherm.

Lockdown Pro Premium

Premium

Tijdelijk kan je de premium-functies kosteloos verkrijgen door een actiecode in te voeren. Open hiervoor het uitschuifbare menu en kies voor ‘Premium’. Vervolgens kies je rechtsbovenin voor het cadeautje waar je kiest voor ‘verzilver’. Vul daar de code myappfree in, druk op bevestigen en start de app opnieuw op.

Lockdown Pro - Lock toepassing
Lockdown Pro - Lock toepassing
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel