Logitech lanceert draagbare ‘Logi Circle’ beveiligingscamera met app

Logitech heeft zojuist een nieuw product aangekondigd. Het gaat om de Logi Circle. Een beveiligingscamera die niet alleen voor het bewaken van je eigendommen handig is, maar ook om thuis niets te hoeven missen als je ergens anders bent.

Logi Circle

Logitech heeft vandaag de Logi Circle aangekondigd. Het bedrijf noemt het product een huiscamera, in plaats van een beveiligingscamera. Het is met de Logi Circle mogelijk om direct contact te hebben met iedereen die thuis is. Daarnaast kan je de camera ook inzetten om je huis te bewaken. Via de bijbehorende applicatie kan je direct schakelen naar de camera zodat je live kan meekijken of je kunt de beelden van die dag terugkijken.

Logitech Logi Circle

Huiscamera

De Logi Circle neemt de beelden op in HD. De camera is verbonden met het WiFi-netwerk en er is 2-Way Talk & Listen aanwezig. Hierdoor kan je direct met elkaar communiceren en kan je de Logi Circle ook als babyfoon inzetten. De camera kan tot acht keer digitaal inzoomen en heeft een groothoeklens van 135 graden.

De Scene Intuition-technologie moet ervoor zorgen dat je alleen krijgt te zien wat belangrijk is. Hiermee leert de Circle de leefpatronen te herkennen en de belangrijke gebeurtenissen eruit te filteren. Zo zie je direct of de hond op de bank heeft gezeten, of netjes op zijn plaats is gebleven, of dat er aan de net gebakken taart gesnoept is. De ‘Day-briefs’ optie genereert automatisch een videosamenvatting per dag van dertig seconden. Met een druk op de knop kan je deze via de Logi Circle app vervolgens bekijken.

Logitech Logi Circle

Draagbaar

De Logi Circle is voorzien van een oplaadbare batterij die tot drie uur kan streamen. In de energiebesparende modus moet de huiscamera volgens Logitech 12 uur mee gaan. Logitech heeft de Logi Circle zo gemaakt dat deze draagbaar is. Zo kan je hem meenemen naar elke kamer. Wanneer het apparaat opgeladen moet worden, kan je hem in de magnetische oplaadring zetten. Een indicator-lampje laat weten of je de Logi Circle op moet laden. Tevens kan je hem bevestigen aan bijvoorbeeld aan de wand dankzij de magnetische muurbevestiging.

Logitech Logi Circle

Beschikbaarheid

Vanaf medio oktober moet de Logitech Logi Circle uitgeleverd worden. Logitech heeft de Logi Circle een prijskaartje gegeven van 199 euro. Eerder kwam Nest ook met een vergelijkbaar product; de Nest Cam, die dezelfde prijs heeft. De Logi Circle is te bestellen bij Coolblue.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel