Slimme beveiligingscamera ‘Nest Cam’ vanaf vandaag verkrijgbaar

De slimme beveiligingscamera Nest Cam die onlangs is aangekondigd, is vanaf vandaag te koop in Nederland. De Nest Cam is voorzien van allemaal handige functies waarmee de Nest Cam zich onderscheidt van andere beveiligingscamera’s. Daarnaast doet de Nest Cam meer dan alleen het huis beveiligen. Via de Nest app kan je, waar je ook bent, je huis in de gaten houden.

Nest Cam in Nederland

Vanaf vandaag ligt de Nest Cam in de Nederlandse winkels. In juni kondigde het bedrijf de Nest Cam aan en lanceerde daarbij ook de Nest Protect, die toen gelijk al te koop was. Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die beeld kan opnemen wanneer er bewegingen worden gedetecteerd. Bewegingen binnen een hoek van 130 graden worden vastgelegd in Full-HD resolutie.

Slimme beveiligingscamera 'Nest Cam' vanaf vandaag verkrijgbaar

Mocht je net een taart gebakken hebben en moet je even de deur uit? Dan kan je een activiteitszone instellen die een bepaald gebied extra in de gaten zal houden. Op deze manier kan je direct terugzien wie er al stiekem van de taart heeft gesnoept. Alles over de Nest Cam lees je in ons uitgebreide Nest Cam artikel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel