Nest presenteert nieuwe Aware-abonnementen voor je slimme camera’s

Tijdens het Made by Google-event heeft Google wijzigingen aangekondigd voor de abonnementen voor je Nest-apparaat. Hierbij moet het allemaal wat goedkoper worden en krijg je meer vrijheid.

Nieuwe Nest-abonnementen

Nest is sinds enige tijd onderdeel van Google. Op het Made by Google-event heeft het bedrijf veranderingen aangekondigd in de abonnementen. Hoewel je de slimme Nest-apparaten zonder abonnement kunt gebruiken, krijg je met een abonnement wel meer mogelijkheden. De nieuwe abonnementen zijn aangekondigd, maar zullen pas actief worden aan het begin van het nieuwe jaar. Naast de gratis versie kun je kiezen uit twee verschillende ‘bundels’.

Met Nest Aware betaal je 6,00 dollar per maand, waarbij je 30 dagen lang de videohistorie kunt bekijken van de beveiligingcamera’s. Het gaat hierbij om zogenoemde ‘events’ waarbij dus alleen de belangrijke momenten die door de Nest camera zijn gedetecteerd, bekeken worden; niet de volledige videohistorie.

nest aware 2020

Bij het abonnement Nest Aware Plus krijgen gebruikers de mogelijkheid om alles (24/7) terug te kijken tot tien dagen terug. Daarbij is er de mogelijkheid om events tot 60 dagen terug te kijken. Je betaalt hiervoor een bedrag van 12,00 dollar per maand. De prijzen in euro zijn nog niet bekend gemaakt door Google. Je betaalt het niet per camera, maar voor alle apparaten in je Nest-account samen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel