Google Nest Hub vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Vanaf vandaag kun je dé nieuwe gadget van Google aanschaffen; de Google Nest Hub. Gebruik hem als fotolijstje of juist als assistent om je lampen, thermostaat of camera’s mee te bedienen. De Nest Hub kun je vanaf nu kopen in Nederland.

Google Nest Hub in Nederland

Komt de Google Nest Hub je bekend voor? Dat kan kloppen. Voorheen werd het apparaat, welke wederom gebruik maakt van de Google Assistent, ‘Google Home Hub’ genoemd. Begin mei werd bekend gemaakt dat de Nest Hub ook naar Nederland zou komen. Het voordeel daarvan was, dat de prijs van de Google Home en Home Mini zou zakken. Dat is inmiddels ook gebeurd. Vanaf vandaag is de Google Nest Hub verkrijgbaar in Nederland.

Google Nest Hub

Het is eigenlijk een uitgebreidere versie van de Google Home (Mini); met een scherm als toevoeging. Hierdoor kun je niet alleen met het apparaat praten en commando’s uit laten voeren, maar ook zelf dingen aanpassen. Wanneer je slimme lampen in huis hebt, kun je de verlichting via dit apparaat regelen. Ook kun je de Nest-thermostaat direct aanpassen of de camera’s bekijken die met het apparaat zijn verbonden.

Interessant aan de Google Nest Hub is dat je ook hem als fotolijstje kunt gebruiken. In het geval van portretfoto’s worden geen opgerekte beelden of zwarte balken getoond, maar worden er twee foto’s naast elkaar gepresenteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Foto’s. Uiteraard kun je nog steeds spraakopdrachten geven en dus acties uit laten voeren.

Je kunt de Google Nest Hub bestellen bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel