London Fireworks 16/17: bekijk de vuurwerkshow in virtual reality

Tijdens de jaarwisseling gaat er voor een hoop geld aan vuurwerk de lucht in. Ieder jaar wordt in Londen een minutenlange vuurwerkshow gehouden die rechtstreeks wordt uitgezonden via de BBC. Ook dit jaar weer. Maar nu kan je ook de ‘London Fireworks 2016-2017’ in virtual reality bekijken.

New Year’s Eve Fireworks London

In Londen wordt een uur later het nieuwe jaar ingeluid dan bij ons, om 01:00 uur Nederlandse tijd. Ieder jaar kan je afstemmen op BBC One om via de televisie het vuurwerk in Londen te kijken ofwel; London Fireworks. Dit is altijd een grote happening met vuurwerk bij de Big Ben, The London Eye en de Tower Bridge.

Virtual Reality

Dit jaar krijg je de mogelijkheid om het vuurwerk in virtual reality te bekijken, in 360 graden. Je kunt hiervoor gewoon de YouTube app op je smartphone gebruiken, maar je kunt ook in virtual reality kijken met je Google Cardboard. Hieronder vind je de video naar de livestream van het vuurwerk in Londen. De stream start 11:50PM (00:50 uur Nederlandse tijd) en duurt tot 12:30AM (01:30 uur Nederlandse tijd). De video is hieronder ook achteraf te bekijken.

DroidApp wenst je een erg fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2017!

Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel