‘Made by Google’ event wordt gehouden op 15 oktober

Op 15 oktober houdt Google haar jaarlijkse ‘Made by Google’ event. Doorgaans zien we hier de nieuwe producten en diensten die Google voor ons wil uitrollen. Op dit event zullen we ook de nieuwe Pixel 4-smartphoneserie terug gaan zien.

Made by Google 2019

Google heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer we de nieuwe Pixel 4 en 4 XL kunnen verwachten. De smartphonereeks zal gepresenteerd worden op 15 oktober, tijdens het Made by Google-event. Hoewel niet letterlijk dit genoemd wordt, is het de verwachting dat tijdens dit event de nieuwe smartphones getoond worden. Google teast zelf ook al uitgebreid de nieuwe toestellen en ook de rest van het internet staat er vol mee.

Eerdere geruchten spraken al over de datum 15 oktober, en dat wordt nu dus bevestigd. Naast een nieuwe smartphoneserie, gaan er ook berichten over een nieuwe Google Nest Mini. Dit apparaat moet de opvolger worden van de huidige Google Home Mini en zal beschikken over muurbevestiging. Zo hoef je hem niet per se meer neer te zetten, maar kun je hem ook ophangen aan de muur.

Wat Google precies allemaal in petto heeft, zullen we te horen krijgen op 15 oktober. Dit zal gehouden worden in New York, maar er zal ook een livestream uitgezonden worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel