Pixel 4: drie gedetailleerde video’s verschenen van nieuwe smartphone

De Google Pixel 4-smartphone is zoals het nu lijkt al ergens op straat opgedoken. Op internet zijn meerdere video’s verschenen waarin we de Pixel 4 en Pixel 4 XL smartphones in zijn volledigheid terugzien.

Pixel 4 in video’s verschenen

In oktober zal Google de nieuwe Pixel 4-smartphones presenteren. Hoewel we in de afgelopen periode al veel te zien en te horen kregen, gaat het nu allemaal een stuk verder. In Azië is het toestel blijkbaar al ‘van de vrachtwagen gevallen’. In verschillende video’s zien we de Pixel 4 van alle kanten, zodat er nog maar weinig onduidelijk blijft bij de Pixel 4 en 4 XL.

We zien dat geheel volgens verwachting de Pixel 4 (XL) voorzien is van de Snapdragon 855 processor, 6GB RAM en Android 10. In onderstaande video wordt verder aandacht geschonken aan Smooth Display en verschillende scherminstellingen.

In de tweede video wordt vooral aandacht besteed aan het discussiëren over de Pixel 4-smartphone. We zien het toestel in de drie verschillende kleuren; wit, zwart en coral. In de derde video wordt het toestel ook uitgebreid in beeld gebracht.

De Pixel 4 devices worden in Vietnam gemaakt, dit kan erop duiden dat medewerkers beschikken over ‘geleende’ toestellen. Bij de Pixel 3-serie verschenen voorafgaand aan de aankondiging ook al de nodige berichten. De berichten kwamen toen voornamelijk uit Rusland.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel