Maps.me: grote update brengt handige bewerk-functies en OpenStreetMap

Maps.me is een geliefde applicatie voor het uitstippelen van routes en het vinden van interessante locaties. Vandaag is er een update uitgebracht voor de Maps.me app met verschillende nieuwe functies. Vanaf nu wordt er gebruik gemaakt van OpenStreetMap voor kaarten en kunnen app-gebruikers gegevens bewerken via de Android-app.

Maps.me

De kaarten-app Maps.me heeft een update uitgerold in de Play Store voor de applicatie. Vanaf nu is de werking van de app nog verder verbeterd. Nog steeds is er de mogelijkheid om gratis kaarten voor offline gebruik te downloaden van meer dan 345 landen en eilanden. Er zijn tal van slimme opties om mee te navigeren, je locatie te delen en favoriete locaties op te slaan.

Bewerken

Vanaf nu vind je in de applicatie kaarten van OpenStreetMap waarmee de mogelijkheid wordt geboden om gegevens van locaties of plaatsen te bewerken. Denk aan de naam van de plaats, de adresgegevens, de openingstijden, het telefoonnummer en diverse andere details. Tevens kan bij sommige voorzieningen aangegeven worden of er bijvoorbeeld WiFi aanwezig is. Om wijzigingen te bevestigen kan je inloggen met een OpenStreetMap-account of inloggen met je Google- of Facebook-account.

Maps.me kaarten downloaden

Downloaden van kaarten

Maps.me heeft met de update ook de manier van het downloaden van kaarten aangepast. Nu kan je gemakkelijk zoeken door kaarten en bijvoorbeeld een gedeelte van een land downloaden zoals een regio of provincie. Denk aan Zuid Holland-Leiden of bijvoorbeeld alleen de stad Keulen. Ook de zoekfunctie is nog beter geworden en laat je gemakkelijker zoeken naar adressen.

App downloaden

Je kunt Maps.me 6.0 gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel