Material Design voor taken-app GTasks

Voor de taken-app GTasks is een update uitgebracht in de Play Store. De nieuwe versie van GTasks is voorzien van het moderne Material Design en valt op door de stijlvolle animaties. 

Er zijn tal van taken-apps te vinden voor Android. Wunderlist, Google Keep, Todoist en ga zo maar door. GTasks kent een nauwelijks integratie met de taken-functie in Gmail en kan dus uitstekend hiermee synchroniseren. Op deze manier kan je op alle denkbare plekken inzicht krijgen in je todo-lijst.

GTasks

In de nieuwe versie van GTasks kunnen nieuwe lijsten aangemaakt worden om de taken onder te verdelen, maar ook natuurlijk losse taken aangemaakt worden. Mocht je veel taken in een keer willen toevoegen, dan kan dat ook middels ‘batch add tasks’. In de gratis versie mag je er maximaal drie tegelijkertijd toevoegen, in de betaalde versie is het ongelimiteerd.

GTasks

De nieuwe Material Design-interface in GTasks geeft de moderne animaties uit Android 5.0 Lollipop mee, en dat maakt de app helemaal af. GTasks met Material Design kan kosteloos gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

GTasks: Todo List & Task List
GTasks: Todo List & Task List
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel