Materialist: een simpele maar strakke todo-app in Material Design

De Play Store puilt uit van de taken-apps die er zijn voor Android. Een nieuwe applicatie die nu is uitgebracht is een simpele maar erg strakke; Materialist.

Materialist

Materialist is vandaag verschenen in de Play Store en onderscheid zich met de rest van de taken-apps. Materialist is namelijk zo minimalistisch dat het geen instellingen kent en geen permissies nodig heeft tot bijvoorbeeld je gegevens. Het strakke Material Design zien we door de gehele applicatie terug en de opties zijn beperkt, maar dit kan juist ook een voordeel zijn.

materialist

Bij het aanmaken van een notitie kan je in Materialist een van de drie kleuren kiezen, waarmee je de prioriteit van een taak instelt. Je drukt op toevoegen en de taak is aangemaakt. Meer opties zijn er niet. Zo kan je geen datum toevoegen aan de taak en krijg je dus geen notificatie of herinnering. Omdat de applicatie geen widget heeft zal je de app Materialist zelf in de gaten moeten houden.

Materialist

Echter is Materialist wel degelijk een interessante app. Wanneer je gaat voor de eenvoud is Materialist een erg strak vormgegeven applicatie in Material Design. Materialist kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Materialist (Todo List)
Materialist (Todo List)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel