McDonald’s begint met testen bestellen via smartphone

McDonald’s is begonnen met het testen van het plaatsen van een bestelling via de smartphone. Al langer gaan er berichten rond over de komst van het mobiel plaatsen van een bestelling bij de fastfoodketen.

Via de McDonald’s app eten bestellen

Fastfoodketen McDonald’s heeft het startschot gegeven van een test waarmee via de smartphone bestellingen geplaatst kunnen worden. In juni 2014 schreven we al dat het bedrijf met de gele ‘M’ bestellingen zou willen opnemen via de website en via de app. Nu drie jaar verder kan het feest eindelijk beginnen.

McDonald's bestellen

In november 2016 werd duidelijk dat de McDonald’s app de mogelijkheid moest gaan bieden om alvast je eten te bestellen. Toen werd ook bekend dat het doel is om in 2018 tussen de 20.000 en 25.000 restaurants uitgerust moeten zijn met de mogelijkheid tot mobiel bestellen. Vooral de wachttijd moet verkort worden met deze nieuwe besteloptie.

De test gaat eerst van start in de Verenigde Staten. Enkele tientallen restaurants van McDonald’s maken vanaf nu onderdeel uit van de test. De feedback uit de test wordt gebruikt om op termijn mobiel bestellen wereldwijd uit te rollen. Op dit moment is het helaas dus nog niet mogelijk om in Nederland en België je Big Mac, Mc Flurry of frietjes te bestellen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel