Speel de ‘Nationale Verkeerstest 2016’ mee via de app

Vanavond zendt RTL 5 het programma ‘De Nationale Verkeerstest 2016’ uit. Tijdens deze test kun je je eigen verkeerskennis en verkeersinzicht testen. Eerder werd bekend dat meer dan 70 procent van de Nederlanders zou zakken als er opnieuw theorie-examen gedaan zou moeten worden. Je kunt de Nationale Verkeerstest meespelen via de app.

Nationale Verkeerstest 2016

Op RTL 5 kan je vanavond kijken naar De Nationale Verkeerstest 2016. Tijdens de uitzending kan je direct je eigen verkeerskennis testen. En dat is volgens de berichten hard nodig. Er worden bij verzekeraars jaarlijks meer dan 400.000 aanrijdingen gemeld, waarbij auto’s een rol hebben. Daarnaast zou meer dan 70 procent van de Nederlanders zakken voor het theorie-examen als deze nu afgenomen zou worden.

Nationale Verkeerstest 2016 app

Tijdens de Nationale Verkeerstest kan je erachter komen hoe het met je eigen verkeerskennis is. Daarnaast wordt ook gekeken hoe het met het verkeersinzicht zit. Wat gebeurt er als je met drugs op achter het stuur zit, of juist ondertussen bezig bent met je smartphone? Er zijn verschillende BN’ers aanwezig in de zaal die elk een eigen team verantwoorden. De Nationale Verkeerstest 2016 wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder.

Meespelen via de app

Via de RTL XL app kan je de Nationale Verkeerstest 2016 meespelen op je smartphone of tablet. Dit kan je doen door bovenin de app net voor de uitzending op de cirkeltjes te tikken, hiermee opent zich ‘Connect’.

Via de onderstaande button kan je de Android-app downloaden uit de Google Play Store. De Nationale Verkeerstest wordt uitgezonden op dinsdag 1 november om 20:30 uur op RTL 5.

RTL XL
RTL XL
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel