Men Today: Sanoma lanceert fashion-app voor mannen

Uitgever Sanoma heeft een fashion-app uitgebracht voor mannen. De app Men Today geeft mannen in een handomdraai inspiratie voor kleding. Daarbij krijgen gebruikers meerdere filters zodat ze krijgen wat echt bij hen past. Men Today laat kleding zien uit verschillende, bekende webwinkels.

Men Today app

In de Google Play Store heeft Sanoma een fashion-app voor mannen uitgebracht. Hier vind je niet alleen kleding voor mannen, maar ook schoenen, accessoires en nog veel meer. Je kunt bij het starten van de app ervoor kiezen om je te registreren zodat je ook een wishlist bij kunt houden. In de Men Today app krijg je tips en inspiratie te zien.

Resultaten van kleding kan je filteren op bijvoorbeeld de naam van de webshop, de prijs, het merk en de kleur. Je kunt een product ‘liken’ en het ook delen. Mocht je het direct willen bestellen dan is dit ook mogelijk, je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel.

Voor vrouwen bracht Sanoma eerder al de app ‘Swipe & Shop’ (review) uit. Die fashion-app heeft een vergelijkbare werking als Tinder, dat moet bij de mannelijke Men Today app gemist worden.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel