Messenger van Facebook krijgt in-app games

De chat-app van Facebook heeft een flinke update gekregen. In Messenger is het vanaf nu mogelijk om games te spelen met vrienden en familie. De chat-app wil gebruikers op meer manieren dan alleen tekst samenbrengen.

Messenger met games

Facebook heeft bekend gemaakt dat het in Messenger nu ook mogelijk is om samen games te spelen. Onder de noemer Instant Games zijn bekende titels als Pac-man en Space invaders speelbaar. Ook games zoals Hex, Zookeeper en Puzzle Bubble zijn te vinden op de chatdienst. Alle games werken met de meest recente versie van Messenger.

Instant Games Facebook

Wil je een spelletje spelen met of tegen je vrienden dan start je een conversatie en tik je vervolgens op het icoontje van de game controller. Na het spelen van de game krijg je de eindscores te zien met de mogelijkheid om een revanche aan te vragen. De games zijn ook te vinden door er in het zoekveld van Messenger naar te zoeken.

De games zijn in zeker 30 landen te spelen op recente versies van Android en iOS. Facebook laat weten dat de eerste titels slechts het begin zijn en dat er meer games te verwachten zijn. Je kunt de laatste versie van Messenger vinden in de Google Play Store.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel