Microsoft brengt Age of Empires: Castle Siege uit voor Android

In de Google Play Store heeft Microsoft een nieuwe game uitgebracht voor Android, hoewel; nieuw is hij niet helemaal. Age of Empires was onder een groot publiek populair en is al jaren oud voor verschillende besturingssystemen. Nu kunnen ook Android-gebruikers ‘Age of Empires: Castle Siege’ spelen.

Age of Empires: Castle Siege

Age of Empires: Castle Siege is een spel waarbij je een imperium moet opbouwen en moet verdedigen. Het speelt zich af in een middeleeuws tijdperk waarbij je kunt kiezen uit verschillende beschavingen. Denk aan de Britons, Teutons en Kievan Rus.

De game heeft wat weg van Clash of Clans. De vijanden moet je buiten de deur houden door je troepen up-to-date te houden, de muren te verstevigen en ook kun je zelf andere steden aanvallen. Een indruk van het spel krijg je via onderstaande video.

Age of Empires: Castle Siege is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Wel zijn er in-app aankopen in het spel aanwezig. Microsoft heeft tevens integratie toegevoegd voor Xbox Live waardoor je voortgang in je eigen account bewaard blijft.

Age of Empires: Castle Siege
Age of Empires: Castle Siege
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel