Microsoft lanceert nieuwe Xbox app voor Android

Microsoft heeft een nieuwe Xbox-app gelanceerd, alles wat Xbox SmartGlass te bieden heeft is vanaf nu ook in deze app te vinden. Volgens Microsoft is dit de manier om verbonden te blijven met jouw gamewereld en het maakt niet uit of je games op je PC, Xbox One of telefoon speelt.

Nieuwe Xbox app

In de Xbox applicatie zijn je prestaties, games en vrienden te vinden zodat waar je ook bent contact kunt hebben met je persoonlijke gamewereld. Via de app kun je eenvoudig de Xbox One bedienen en nieuwe games aanschaffen. Ook kun je van gebruikers en vrienden zien wat zij op dit moment aan het spelen zijn.

Xbox App

De Xbox app maakt het mogelijk om updates te delen en daarbij ook gameclips uit te wisselen daarnaast zijn er ook discussies mogelijk over gamecontent. Heb je een Xbox One dan kun je de app gebruiken als navigatie of toetsenbord. Het bedienen van de mediaspeler is eveneens mogelijk via de applicatie. Nieuw is verder de mogelijkheid tot het delen van je echte naam, het bekijken van gamehubs en er zijn vernieuwde profielen in de applicatie te vinden.

De vernieuwde Xbox app kun je gratis downloaden voor Android uit de Google Play Store via onderstaande button.

Xbox
Xbox
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel