Microsoft Flow: beta-versie van IFTTT-alternatief in Play Store

Microsoft heeft een eigen alternatief uitgebracht voor IFTTT; Microsoft Flow. Enige tijd geleden verscheen de applicatie al voor iOS en nu is de app er als beta-versie voor Android. Met Microsoft Flow kan je bepaalde taken automatiseren en dat kan erg handig zijn.

Microsoft Flow

Microsoft Flow is een alternatief voor de geliefde dienst IFTTT. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als beta-tester voor de Android-applicatie. Net als bij IFTTT kan je met Microsoft Flow taken automatiseren. Door je workflow te automatiseren heb je er zelf geen omkijken naar.

Zo is het mogelijk om een op Instagram geplaatste foto direct ook in je Dropbox te plaatsen, of een Trello-kaart aan te maken bij nieuwe Office 365 mails. Ook kan je bijvoorbeeld een melding op GitHub doorzetten naar Slack en kan je nog tal van andere diensten selecteren.

Op dit moment is een nog niet publiekelijk uitgebrachte versie van Microsoft Flow beschikbaar in de Google Play Store. Hiervoor dien je je via deze link aan te melden als beta-tester. Enkele minuten later kan je dan de app downloaden uit de Google Play Store. Houd er rekening mee dat er nog bugs op kunnen treden bij deze versie van de app. Ook is de app enkel op dit moment te gebruiken voor gebruikers met een school- of werk-account.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel