Microsoft lanceert twee apps voor bedrijfsleven, Kaizala en Sprightly

Microsoft heeft twee nieuwe applicaties in de Play Store voor Android gelanceerd, Kaizala moet teams beter met elkaar laten communiceren. Sprightly is meer gericht op het snel kunnen creëren van marketing- en promotiemateriaal.

Kaizala en Sprightly

Uit de “Garage” van Microsoft rollen van tijd tot tijd nieuwe applicaties de Google Play Store in. Zo ook vandaag want Kaizala maakt haar debuut. Deze applicatie richt zich op het snel kunnen communiceren met een team en het bijhouden van werkzaamheden. Je kunt per project en team een eigen chat aanmaken waarin je vervolgens acties en berichten in kunt versturen. Deze acties kunnen het versturen van rekeningen zijn maar ook het toewijzen van taken.

Kaizala-app

Met Sprightly maak je razend snel promotiemateriaal voor je eigen producten. Naast flyers, prijslijsten en een heuse catalogus kun je ook e-cards maken. Door het maken van collecties in de Sprightly app kun je later gemakkelijk afbeeldingen hergebruiken en zo razendsnel een marketingcampagne vormgeven.

Sprightly-app

Al het materiaal wat je in de Sprightly applicatie maakt kun je delen via de sociale netwerken zoals Facebook maar ook via chat-app WhatsApp. Kaizala en Sprightly gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande buttons.

Microsoft Kaizala – Chat, Call & Work
Microsoft Kaizala – Chat, Call & Work
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Sprightly by Microsoft Garage
Sprightly by Microsoft Garage
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel