Microsoft Health: gezondheids-app voorzien van interessante nieuwe functies

Microsoft heeft de Microsoft Health app voorzien van een update. Met Microsoft Health kan je doelen stellen om zo gezonder te leven. Je kunt niet alleen gelopen stappen bijhouden maar ook andere activiteiten meten. De update voor Health brengt verschillende nieuwe functies naar de applicatie.

Microsoft Health

Microsoft Health geeft je inzicht in hoe je gezonder kunt leven, de applicatie laat je doelen instellen en brengt je prestaties in beeld middels diagrammen en grafieken. Wanneer je de app voor de eerste keer gebruikt dien je je aan te melden met een Microsoft account waarna je de app kunt gebruiken. Een via de webversie gemaakte workout kan je nu delen met je vrienden.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit de app je gewicht te volgen. Door doelen te stellen kan je je huidige gewicht behouden of juist af te vallen. Mocht je beschikken over een Microsoft Band dan kan je voortaan op deze sportarmband sportuitslagen, nieuws en verschillende andere content bekijken. In de nieuwe versie van de app is een GPS Saver toegevoegd zodat er minder accu verbruikt wordt bij het gebruik van je locatie. Tot slot zijn er herinneringen toegevoegd zodat je niet langer meer een activiteit vergeet.

Downloaden

De update voor Microsoft Health is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Microsoft Band
Microsoft Band
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel