Microsoft Office apps voorzien van Box integratie

Microsoft heeft haar Office applicaties van een update voorzien waarmee het mogelijk wordt om bestanden op Box te bewaren. Box is een online opslagdienst zoals Dropbox, ook zijn er nog een aantal andere wijzigingen in de Office apps te vinden.

Box voor Office

Met de integratie kunnen gebruikers rechtstreeks documenten en presentaties bewerken op hun Box-opslag. Eerder werd het al mogelijk om documenten op Dropbox te bewerken in de Office apps. Naast de Box integratie worden er door Microsoft nog twee clouddiensten toegevoegd. Zo is het ook mogelijk om bestanden op Wayun, een Aziatische opslagdienst, te bewerken. Verder is ook Engyte toegevoegd aan de apps, Engyte is een zakelijke opslagdienst.

Excel heeft nog een aantal kleine verbeteringen gekregen. Zo is er een nieuwe map chart te vinden waarmee gemakkelijk een kaart gemaakt kan worden. Ook bestanden met ActiveX componenten kunnen nu geopend worden. Hyperlinks in Excel kunnen nu ook voorzien worden van een nette tekst in plaats van dat de volledige link zichtbaar is.

Microsoft Word: Edit Documents
Microsoft Word: Edit Documents
Microsoft Excel: Spreadsheets
Microsoft Excel: Spreadsheets
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel