Microsoft OneDrive app krijgt nieuw startscherm en meer

Een nieuwe update staat klaar voor de Microsoft OneDrive app. De bestandsbeheerder van Microsoft krijgt een nieuw startscherm en extra verbeteringen.

OneDrive met verbeteringen

Microsoft heeft voor de Android-app van OneDrive een aantal verbeteringen klaargezet. Het online cloudplatform van het bedrijf krijgt een nieuwe startpagina. Deze laat bovenin herinneringen zien, bijvoorbeeld met foto’s die op die dag een paar jaar eerder gemaakt zijn door jezelf. Mocht je OneDrive gebruiken met een werk- of schoolaccount dan worden de herinneringen niet getoond, maar krijg je snel toegang tot gedeelde mappen.

Eronder is ruimte voor recente bestanden, gevolgd door offline bestanden. Onderin beeld vind je de navigatiebalk met toegang tot bestanden, gedeelde bestanden, foto’s en je eigen profiel.

Microsoft OneDrive 6.23

Er zijn ook verschillenden nieuwe functies toegevoegd aan de OneDrive app. Je kunt nu vanuit de OneDrive app video’s in 8K-kwaliteit afspelen. Ditzelfde geldt voor Samsung Motion Photos, die je nu rechtstreeks via de app van Microsoft kunt afspelen. Je hoeft ze dus niet meer eerst te downloaden op je toestel.

Microsoft OneDrive 6.23 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel