Microsoft Outlook: definitieve versie uitgebracht

Microsoft Outlook is vanaf nu niet meer alleen als ‘preview’ beschikbaar. De Android-app van Outlook is uit de test-fase en dus stabiel genoeg voor iedereen.

Microsoft Outlook

De e-mail app Microsoft Outlook is niet langer meer een preview-versie. In de Play Store is voortaan de definitieve versie van Outlook te vinden. In de tussentijd naar de definitieve versie toe is de applicatie maar liefst 17 keer geüpdatet, waardoor dit de gebruiksvriendelijkheid en de stabiliteit van de Outlook app ten goede kwam.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een handige applicatie om je e-mail in bij te houden. Outlook voor Android is een overzichtelijke applicatie die er strak uit ziet met een vleugje Material Design. In Outlook is het ook mogelijk om je Gmail, Yahoo! Mail of iCloud e-mailadres te koppelen. Tevens biedt de app ook ondersteuning voor IMAP.

Microsoft Outlook

De preview-versie van Microsoft Outlook werd eind januari uitgebracht voor Android. Ontdek wat Microsoft Outlook voor Android nog meer te bieden heeft, door via onderstaande button de app gratis te downloaden.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel